tisdag 1 oktober 2013

Prestandan hos LG G2!

Igår lovade jag att skriva på djupet om prestandan, och jag hade tänkt uppfylla det löftet nu. Här kommer lite intryck kring prestandan på LG G2.

LG G2 är verkligen kvick. Med den nya Snapdragon 800-processorn från Qualcomn kan du verkligen göra allt utan en pust. Snapdragon 800 är ett SoC med en kraftfull CPU på 2,26 Ghz och dessutom en ytterst kapabel grafikkrets, Andreno 330.

Som du nog förväntar dig innebär detta att LG G2 krossar det mesta i sin väg. Detta stämmer till fullo. Du kan spela alla spel som finns till Android, och att byta mellan dem går blixtsnabbt tack vare 2 GB DDR3-RAM. Såklart är även själva interfacet i LG G2 laggfritt, vilket är en skön omväxling när det gäller androidtelefoner.

LG G2 levereras här i Sverige med 32 GB lagringsutrymme, något som för de flesta räcker nog och väl. Det är dock alltid tråkigt att en sådan här funktion inte finns.

Nedan kommer en liten jämförelse mellan de olika topptelefonerna just nu:







Som ni tydligt ser i diagrammen tar LG G2 lätt förstaplatsen. Det märks tydligt att två av telefonerna, Htc One och Galaxy S4, har ett halvår på nacken, men även Xperia Z1 får se sig rejält slagen. Det är helt enkelt bara att konstatera:
G2 är den snabbaste telefonen på marknaden just nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Designed By Seo Blogger Templates