lördag 12 oktober 2013

Ljudkvalitén

Högtalarna



LG har tidigare alltid haft högtalarna på baksidan - något som ändras här och nu - med LG G2. Nu sitter nämligen högtalarna på undersidan, ungefär som på iPhones, och detta gör att handen inte täcker högtalaren när du håller telefonen eller lägger telefonen mot en platt yta. 

Maxvolymen är helt okej, men högtalarna har på det här området ingen chans mot ex. HTC One. Hur är kvaliten då? LG har ju utrustats med Snapdragon 800s ljudchipp, som stödjer 24-bit (192 kHz) ljud, något som borde gynna detaljnivån. Och visst, detaljerna i ljudet är lite vassare än ex. Galaxy S4, något som jag blev positivt överraskad av.

Hörlurarna och uttaget



3.5mm-uttaget sitter även det på undersidan, i det vänstra hörnet. Ljudet som kommer ut ur det är riktigt bra, men volymen hade kunnat vara lite högre. Detta är något som borde kunna fixas i en uppdatering, för jag tvivlar på att begränsningen ligger i hårdvaran.

Hörlurarna som följer med G2 är otroligt bra. Basen är ordentlig (med tanke på att detta är hörlurarna som levereras med telefonen), och överlag är ljudet skarpt och klart. Hörlurarna sitter dessutom riktigt bra i örat, vilket gör att du kan använda dem timmar i sträck. 

Samtalshögtalaren


Överraskande nog tycker jag att ljudet vid samtal är lite nedlåtande. Maxvolymen är verkligen bra, och detaljerna är höga, men av någon anledning är det helt enkelt rätt jobbigt att höra vad andra säger. Det här är något som klart kan förbättras.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Designed By Seo Blogger Templates